vrijdag 22 september 2017

op reis met de Pino

Als je met (kleine) kinderen een fietsreis onderneemt is er elk jaar wel iets aan te passen: een groter vuur, grotere kookpotten, een WeeHoo en nu een andere fiets.
Na veel wikken en wegen kozen we voor de Pino van Hase bikes. Nog geen seconde spijt van gehad! Hij ziet er wat vreemd uit, maar het is een heel ergonomische en stabiele fiets.


Omdat er heel wat bagage te verdelen was (het is onze eerste fietsvakantie waarop de Chariot kar - met een ruim bagagecompartiment - niet mee gaat) gingen we aan het denken. Het rek voor tassen zit bij deze fiets onder het zitje van de voorste tandemrijder. 


Het werkt prima, alleen is er door de bouw van de fiets veel ruimte tussen de tassen. Je zou er heel wat in kwijt kunnen, maar je moet een manier vinden om het te bevestigen. Ik bedacht een tas voor lichte spullen, met 6 bevestigingspunten en een rolsluiting onder de fiets.


De stof is waterdicht (Nostex), de naden heb ik waterdicht gemaakt met Seam Seal van Mcnett.

We hebben er meer dan 500 km mee gereden, en alles is prima op zijn plaats blijven zitten. Meestal belandden de boodschappen er in (eindelijk brood zonder deuken!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten